Over mij

Mijn bedrijf

10+ jaar ervaring in het opknappen en stofferen van meubilair

Over mij

Mijn Verhaal

Mijn naam is Anita Kamminga-Jonker en Pareldesign is mijn eigen meubelstoffeer-bedrijf. Ik woon samen met mijn man Menne en mijn zoon David in ons prachtige huisje in de Wilp (Op de grens van Groningen en Friesland). Meubels stofferen is mijn passie en mijn beroep.

Na de vakopleiding tot meubelstoffeerder heb ik zo’n 10 jaar ervaring in het oplappen en opknappen van oud tot modern meubilair. Uiteraard begon ik met mijn eigen meubels, waar ik nu prachtige jaren 50 banken heb staan met een hippe bekleding. Een mooie blikvanger voor iedereen die langskomt!

Het stofferen van oude en nieuwe meubels is voor mij meer dan gewoon werk. Ik geniet echt van het hele proces, het beoordelen van het materiaal, bepalen wat voor stoffen geschikt zijn en het maken van de bekleding en natuurlijk het eindresultaat! Ook het contact met verschillende mensen vind ik erg leuk om te doen, het past goed bij mij.

In mijn atelier-aan-huis maak ik de meubels klaar en voer ik kleine reparaties uit. Mijn droom is om een groter atelier te hebben met een eigen werkplaats waar ik iedere dag bezig kan met het stofferen van meubels.

Pareldesign staat voor parel in Gods hand.
Zo willen we ons eraan herinneren dat we een parel in Gods hand zijn en dit willen wij graag doorgeven.

Mijn passie

Leuke bank, lelijk kleurtje?

Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor ieder type meubel kan ik je helpen bij het uitzoeken van nieuwe geschikte stoffen en je adviseren over reparaties en materialen.

Mijn eigen bank