Contact

Neem contact op

Stuur me een bericht, of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren.  Telefoon

  06-13372356
  info@pareldesign.nl

  Adres

  Middenstraat 25
  9367 PV De Wilp

  Openingstijden

  Ma-Vrij: 9:00–17:00
  Weekend: gesloten

  Pareldesign Atelier

  Middenstraat 25
  9367 PV De Wilp

  Begin hier

  Pareltje gevonden, maar niet tevreden over kleur of materiaal? Ik help je graag!

  f.A.Q.

  Veelgestelde vragen

  Kom je ook aan huis?

  Ja, binnen een straal van 50 km rond De Wilp kom ik gratis bij je langs, daarboven reken ik een kleine kilometer- en reisvergoeding van 21cent per km. Je kunt de meubels ook bij mij langs brengen, dat kost niets.

  Ik woon erg ver weg, kan ik ook foto's opsturen?

  Ja dat kan, maar ik kan alleen op basis van de foto een schatting geven van de kosten. Dit omdat ik vanaf een foto niet kan zien hoe de vulling er aan toe is en of er nog reparaties nodig zijn in het hout- of spiraalwerk.

  Wat is de garantie?

  Ik geef 3 jaar garantie op mijn werk. Mocht er iets kapot gaan aan de reparaties of stoffering die ik heb gedaan dan is een reparatie kostenloos.

  Wat kost het stofferen ongeveer?

  Voor een normale moderne tweezitter ben ik ongeveer 16 uur bezig, inclusief nieuwe stof (uit het middensegment) kom je dan op ongeveer €550,-

  Ik maak graag een inschatting op maat, de uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal uren, de gekozen stof en de vulling. Mijn uurtarief is €25,- per uur.

  Mijn meubel is ook een beetje kapot, kun je dit repareren?

  Bij het stofferen van een meubel voer ik kleine reparaties zelf uit. Zoals controle van alle lijmverbindingen, binnenwerk en eventueel vervang ik de vullingen (waar nodig). Grotere reparaties besteed ik uit.